Musical Groep 8

Groep 8 van KC De Havelt presenteert :

Musical ‘Vlam in de pan’

Ciska Vlam koopt een restaurant om een gezellige, Hollandse tent in te beginnen. Haar vriendin Vera serveert en Ciska kookt. Niet te ingewikkeld, gewoon lekker.

Als het contract getekend is, komt ze erachter dat haar neef Frans Vlam het restaurant ook heeft gekocht. En hij wil er een chic Frans restaurant in beginnen!

Dus gaat er een lijn door het restaurant met aan de ene kant Team Ciska en aan de andere kant Team Frans. Ze kibbelen elkaar de tent uit en jagen zo iedereen weg totdat er nog maar twee gasten over zijn.

Mach Nacho, van het Mexicaanse restaurant aan de overkant, wil ook die gasten nog overnemen en bedenkt een plannetje. Ondertussen komt Hero binnen, een slimme maar verlegen jongen. Hij wordt de afwashulp, maar gast Mathilde ziet meer in hem. Ze moedigt hem aan zijn plannen voor het restaurant te delen met Frans en Ciska, want ware moed zit in het overwinnen van angst.

Welk geweldig idee heeft Hero in petto? Zullen Frans en Ciska naar hem luisteren? Komt het nog goed met het restaurant? En  lukt het Macho Nacho de zaak van de nieuwkomers leeg te laten lopen?

Je komt erachter in deze vrolijke musical met een verrassende twist.

Dorpshuis De Bron Handel

Dinsdag 2 juli:
TRY-OUT voor Bond van Ouderen en opa’s en oma’s
Aanvang : 13.30 uur
Entree :  € 2,00

Woensdagavond 3 juli:
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang : 19.30 uur
Entree : € 2,50