Jeu de Boules

De Jeu de Boules kennismakingsmiddag viel helaas al 2 maal in het water vanwege te veel regen. We hebben geconstateerd dat er superveel interesse is om deel te nemen. Onder het motto: “3 maal is scheepsrecht”, komt er een nieuwe kennismaking in het zomeravond zonnetje op …

Zaterdagavond 06 Juli
van 19.00 tot 21.00uur

Aanmelden voor deze kennismaking is niet vereist

Kom genieten van sportief plezier en een plek om bij te kletsen met een drankje!

Om deze 3e poging in goede banen te leiden, verzorgt de club wederom i.s.m. vrienden van Jeu de Boules Club Plop uit Uden voor alle geïnteresseerden een gratis jeu de Boules kennismaking. Hierin wordt speluitleg gegeven tijdens het spelen van een aantal wedstrijdjes. Spelmateriaal is aanwezig, maar mocht je een setje ballen hebben, dan vinden we het fijn als deze meeneemt. Je hoeft geen ervaring te hebben met het spel om aan deze kennismaking mee te doen.

Kortom iedereen is weer welkom op het terrein van Tennisclub Handel
Haveltweg 1

Na deze dag bieden we iedereen de mogelijkheid om met een gezellige groep, bij mooi weer, op de woensdagochtend en/of vrijdagmiddag georganiseerd Jeu de Boules te spelen. Daarnaast kijken we ook nog naar opties om een avond in de week georganiseerd Jeu de Boules aan te bieden.

Hiervoor is echter wel aanmelding vereist.

Heb je je nog niet aangemeld, dan horen we dat graag! Mail dan naar Dubbel Dof Li of bel eventjes met Ger.
Op de momenten dat er geen georganiseerd Jeu de Boules plaatsvindt mag iedereen vrij gebruik mag maken van de banen. Want … Zo zijn we bij Dubbel Dof Li 🙂

We verheugen ons wederom
op jullie komst!!!

Voor meer informatie, mail naar:

DubbelDofLi@outlook.com

Of bel naar Ger van Hoof:

06-48731749