Informatie

Medio maart is de Handelse Courant eigenaar geworden van de website Handeldorp.nl.

Nu we de krant goed op de rit hebben is deze website een mooie aanvulling op onze nieuwsgaring binnen Handel: we kunnen nu namelijk ook actueel nieuws brengen.

Daarnaast proberen we de site zodanig in te richten, dat veel voorkomende vragen op een makkelijke manier terug te vinden zijn. Denk hierbij dan o.a. aan ritprijzen voor de Dorpstaxi, wegwijs maken van nieuwe bewoners of toelichten incl. visualiseren van Projecten binnen Handel

Op de Startpagina komen alleen “zaken” te staan die op dat moment of binnen 14 dagen actueel zijn/worden of om andere redenen leuk zijn om weer te geven. Denk hierbij aan:

  • Activiteiten
  • Nieuws
  • Familieberichten – b.v. overlijden, geboorten, huwelijk, promotie, geslaagd, ??
  • Groeten uit:

Deze verdwijnen daarna in de box Nieuws, alwaar ze dan nog steeds op te roepen zijn.

Voorwaarde is wel dat aan deze berichten een attachment met beschrijving of kaart is toegevoegd.

Groeten uit kan zijn bv: Een backpacker die een berichtje/foto stuurt, iemand die gedetacheerd is in een ver land of een ex-inwoner die al lang geleden is geëmigreerd en het leuk vind om zijn ervaringen met ons te delen.

Voor de goed orde: alle berichten (ook familie) worden kosteloos geplaatst.

We proberen alles zo simpel mogelijk op te zetten en te benamen, zodat het van jong tot oud goed te overzien is, maar natuurlijk zijn wij ook niet alwetend. Heb je suggesties tot verbetering of vind je dat er iets mist op de site: meld het ons.

We hebben 2 agenda’s op de site staan: 1 agenda die ook staat in de Handelse Courant en 1 agenda van de site. Deze zijn aan elkaar gekoppeld. Maar omdat de site-agenda alleen de actuele week zichtbaar is, kan het zijn dat daar meer opstaat. Alle minder belangrijke activiteiten van de verenigingen hoeven niet altijd in de krant te komen maar kunnen wel als trigger op de site-agenda gezet worden.

We zijn op zoek naar:

  • Nieuwsbrengers.

Mensen die ons attent maken op nieuwsfeiten, leuke weetjes of/en ons triggeren als er activiteiten in de digitale kalender moet worden toegevoegd. 

  • Medewerker(s).

Enthousiasteling M/V die ons team wil komen versterken om mede de website te onderhouden.

Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als wij en wordt onze site de “informatiebron” van Handel.                     

                                                           Namens de redactie van Handeldorp.nl,

                                                           Hans van Hoof 06-23315125

                                                           info@handeldorp.nl