Musical Groep 8

Eindejaars Musical Groep 8

De musical van groep 8 ‘Vlam in de pan’ werd woensdag 3 juli opgevoerd in de Bron.
Neef Frans en nicht Ciska wilden beide een nieuw restaurant beginnen. Hun tante Mathilde wilde een samenwerking zien en bedacht een listig plan om Frans en Ciska te laten samenwerken om het restaurant tot een succes te maken. Daarbij kon ze gebruik maken van de slimme Hero die een Dinnershow bedacht om gasten te lokken in het restaurant. Echter gooide de overbuurman Macho Nacho, die een Mexicaans restaurant bezit, ook nog roet in het eten.
Kortom, een hilarische musical met mooie typische rollen gespeeld door de talenten van groep 8. Uiteindelijk werkte iedereen samen en werd het een succes!
Complimenten aan alle spelers van de groep en zeker ook aan de jongens die het licht en geluid verzorgden. De samenwerking zette zich voort in een gezellige afterparty. Eerst nog een ritje door Handel met de huifkar, een waardig onthaal en het feest kon beginnen.
De volgende dag gezamenlijk opruimen en toen was het tijd voor een welverdiende vakantie.
Dank aan alle ouders die op welke manier dan ook geholpen hebben.

Fijne vakantie.
Team De Havelt.

« van 2 »

Bron fotografie: Tiny Jansen