Programma Sinterklaas 2023

Hallo lieve kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s

De Sint en Pieten gaan binnenkort de boot weer inpakken om naar Nederland af te reizen. Als alles volgens planning verloopt zal hij op 26 november in Handel aankomen.

Verblijf Sinterklaas

Ook dit jaar heeft de Sint gevraagd of hij in ons mooie huis in Padua mag logeren. Dat vinden wij natuurlijk supergaaf, dus wij hebben hem meteen laten weten dat hij hartstikke welkom is!

Het Sinterklaascomité zal er alles aan gaan doen om deze prachtige logeergelegenheid voor de Sint en zijn Pieten weer op tijd op orde te hebben.

Intocht

Op 26 november om 13.30 u is de officiële intocht en zal de Sint met z’n Pieten alle Handelse kinderen t/m groep 5 bij de Bron op komen halen om samen met hun naar het logeerhuis in Padua te vertrekken. De fanfare begeleidt deze bonte stoet door het dorp.

Bij het logeerhuis mogen alle kinderen binnen in het huis rondkijken en natuurlijk de Sint een handje te geven. Kinderen kunnen als ze willen hun verlanglijstjes inleveren bij het logeerhuis, zodat de Sint de juiste cadeautjes op 5 december kan komen bezorgen. Daarnaast hebben we dit jaar een feesttent op het plein waar gespeeld kan worden en waar je een drankje kunt nuttigen

Op 3 december is het logeerhuis nog een keer open voor publiek. Tussen 10.30 u en 15.00u zullen de Sint en zijn Pieten aanwezig zijn om jullie te laten zien wat er allemaal gebeurt in het huis van Sinterklaas. De kosten voor een bezoek aan het huis bedragen die dag €3,- per bezoeker. Aanmelden is niet nodig.

Liever een bezoek aan huis?

Ook dat kan. De huisbezoeken zullen dit jaar plaatsvinden op 25 november en 2 december. Wil je je hiervoor aanmelden dan kan dit via:

 sinterklaas_handel@hotmail.com

onder vermelding van de naam en leeftijd van kind of kinderen en telefoonnummer. De kosten hiervoor bedragen € 30,- voor een half uur. Voor grotere groepen zoals buurtverenigingen reserveren wij een uur voor € 50,-

Op 25 november kunnen er nog bezoeken ingepland worden tussen 15 u en 17.30 u. Op 2 december is er nog ruimte voor bezoeken tussen 13.30 u en 16.00 u. Aanmelden hiervoor graag vóór 17 november!

Op 5 december gaan de Pieten vanaf 18 u de straat op. Buurtverenigingen die graag Pieten willen ontvangen kunnen hiervoor contact opnemen via:

sinterklaas_handel@hotmail.com

Hopelijk tot ziens een keer,
Sinterklaascomité Handel