Op korte termijn start de uitvoering van de werkzaamheden aan de kruising Lodderdijk-Doonheide-Scheiweg. U heeft eerder de nodige informatie over het ontwerp kunnen vernemen. In deze brief leest u de informatie over de start van het werk.

Planning Op maandag 23 september start het gasleidingsbedrijf Enexis met de werkzaamheden aan de gasleiding. Hiervoor moet het fietspad van de Lodderdijk naar de Doonheide worden afgesloten. Vanaf donderdag 26 september 2019 wordt de kruising volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De fietsers worden langs het werkvak geleid. Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de rondwegen van Gemert-Bakel.

Aannemingsbedrijf Jan Selten BV uit Uden gaat de werkzaamheden voor ons uitvoeren. Volgens de huidige planning is de kruising afgesloten tot 1 november 2019. Daarna vinden er eventueel nog afrondende werkzaamheden plaats.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van de woningen is tijdens de uitvoering bepekt. Wij zorgen er samen met de aannemer voor dat u te voer en lopend met de fiets aan de hand áltijd bij uw woning kunt komen. De bereikbaarheid met de auto proberen wij zo goed mogelijk te organiseren. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, toch vragen wij om uw begrip voor de situatie.

Uitvoerder Heeft u over de uitvoering van het werk vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder ter plaatsen, de heer Mark Verkuijlen van aannemingsbedrijf Jan Selten BV. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-13468200.

Meer informatie Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer S.J.L. van den Hoogen. Mail naar gemeente@gemert-bakel.nl onder vermelding van ons kenmerk van deze brief of bel naar ons algemene nummer (0492) 378 500

20190916 Informatiebrief start werkzaamheden kruising Doonheide-Lodderdijk Gemert