Verenigingscafé Handel | dinsdag 2 juli | 20.00u | V.V. Handel | Ossenkapelweg 2 in Handel

Verenigingscafé Handel

Goed Bezig Gemert-Bakel gaat met verenigingen in de gemeente in gesprek tijdens het verenigingscafé.

Volgend jaar bestaat Handel 800 jaar. Dit gaan wij als dorp groots vieren. Maar wat zeker zo belangrijk is: hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat er daarna nog vele goede jaren volgen? Hoe zorgen wij voor een gelukkig, gezond en toekomstbestendig Handel? Hoe kunnen wij daar als dorp op inspelen. Kom op dinsdag 2 juli naar V.V. Handel voor het eerste Handelse Verenigingscafé! Want één ding is zeker: we zullen het samen moeten doen! Ga mee op ontdekkingstocht naar een toekomstbestendig Handel.

Hoe dan?

Hoe kan een vereniging vernieuwen? Door in te spelen op allerlei trends en ontwikkelingen, maar vooral door open te staan voor verandering en hierin te durven doen. Ook in de gemeente Gemert-Bakel zijn daar veel kansen voor. Goed Bezig Gemert-Bakel daagt de verenigingen in de gemeente uit op zoek te gaan naar vernieuwing om zich klaar te maken voor de toekomst. Dat doen we tijdens een verenigingscafé. Iedereen is welkom.

Denk en doe mee!

Kom op dinsdag 2 juli naar het eerste Handelse Verenigingscafé bij voetbalvereniging Handel. Laat je prikkelen en inspireren. Meld je hier aan!

di 2 juli | 20.00u | V.V. Handel | Ossenkapelweg 2 in Handel