Duofiets (driewieltandem) voor Handel

Houdt u ook zo van fietsen?

Met een Duo fiets kunnen ook mensen met een beperking hiervan genieten

Alleen of samen fietsen, genietend van het mooie weer en de omgeving?

Nu het mooie lenteweer zich laat zien, gaan de mensen weer op pad.

Maar….. niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend!

Er zijn, ook in ons dorp, mensen die graag naar buiten gaan maar dit niet of niet meer zelfstandig kunnen.  Het zijn liefhebbers van het maken van wandelingen of fietstochtjes  maar kunnen niet (meer) zonder ondersteuning en begeleiding op weg.

Werkgroep om de financiele middelen bij elkaar te krijgen
Een aantal dorpen in onze omgeving hebben al een duo-fiets tot hun beschikking. Dat gunnen wij onze inwoners ook, en daarom is sinds kort een werkgroep bezig om de financiële middelen bijeen te krijgen voor aanschaf van een zgn. duo-fiets. Een duo-fiets is een driewieltandem, met trapondersteuning, waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Eén persoon stuurt, beiden kunnen trappen.

Voor wie is de Duo-fiets bedoeld
Deze duo-fiets is bedoeld voor ALLE inwoners van Handel, jong en oud, die door een geestelijke en/of lichamelijke beperking niet (meer) zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer.
Dit is echter een kostbare aanschaf. En niet alleen de aanschaf van zo’n fiets maar ook de verzekering, het onderhoud, etc.
Daarom zijn we heel blij dat we mee mogen doen met de Rabobank Clubkas Campagne. En wij vragen u dan ook om een stem uit te brengen op ons initiatief.
Wij gaan onze uiterste best doen om de financiële middelen bijeen te krijgen, we houden u op de hoogte van onze activiteiten.

En tot die tijd: STEM a.u.b.  op ons  initiatief.

Met vriendelijke groet,
werkgroep DUO-fiets Handel