Red de Onmoeting

Kom in ACTIE…
Voor iedereen die de Ontmoeting
een warm hart toedraagt!

Je hebt wel gehoord dat onze Handelse dagbesteding voor ouderen, de Ontmoeting per 1 april a.s. gaat sluiten. En dat is geen grap!

Het zou toch van den zotte zijn dat wij onze ouderen niet in ons eigen dorp een leuke, gezellige, en zinvolle dagbesteding kunnen geven. De deelnemers en vrijwilligers zijn er erg verdrietig onder. Wij willen graag actie ondernemen en gaan proberen de sluiting te voorkomen. De Specht is in 2019 helemaal verbouwd en aangepast aan de opvang; dit is toch geen weggegooid geld geweest…. Hopelijk kunnen we de gemeente overtuigen om hieraan een bijdrage te leveren. Ze hebben miljoenen om elders te investeren, laat ze ook investeren in onze vergrijzende gemeente. Wij vinden dat de ouderen recht hebben op opvang in de eigen vertrouwde omgeving.

Vandaar deze “handtekeningen-actie”. Steun je dit initiatief en wil je ook dat de ouderen in Handel een fijne dagbesteding hebben kom dan in actie. Schrijf de zin “Ik steun het initiatief voor behoud van dagbesteding voor ouderen in Handel” met je naam, adres, woonplaats en handtekening op een briefje en doe dit in de brievenbus van Natuurcentrum De Specht. Of stuur een mailtje met bovengenoemde gegevens naar

jacobien14@hotmail.com

We gaan met een groepje kijken en overleggen wat we kunnen doen om dit te verwezenlijken.

Dankjewel, namens bezorgde vrijwilligers van de Ontmoeting