Heerlijck Handel

Heerlijck Handel

Uniek in Handel en te leuk om te missen, dus noteer in je agenda:

Zaterdag 4 november 2023

Voor wie?                Alle (oud) Handelnaren van 18 jaar en ouder
Wat is het?              Een 3-gangenmenu koken of nuttigen
Waar is het?            Bij dorpsgenoten aan tafel
Wat kost het?          30 euro per persoon

Hoe werkt het?
De ‘eters’ verzamelen om 18.00 uur met hun fiets bij het startpunt voor een aperatiefje en ontvangen daar 3 enveloppen. Hier mag de voorgerecht-envelop geopend worden met daarin het adres waar het voorgerecht genuttigd gaat worden. Op de fiets vertrekken de eters naar het adres. Er zijn nog 2 koppels die hetzelfde adres hebben dus het voorgerecht zal voor 6 personen geserveerd worden.
Om 19.15 uur zal iedereen het voorgerecht-adres verlaten en mag de hoofdgerecht-envelop worden geopend met daarin het adres voor het hoofdgerecht. Op de fiets vertrekken de eters naar dit adres. Twee andere koppels hebben ditzelfde adres waardoor iedereen bij elke gang andere tafelgenoten krijgt.
Hetzelfde zal plaatsvinden met de nagerecht-envelop. Om 20.15 uur zal iedereen het hoofdgerecht-adres verlaten om te vertrekken naar het nagerecht-adres.
Na genoten te hebben van het eten, de gezelligheid en sterke verhalen zullen we gezamenlijk afsluiten bij de beginlokatie.

Om dit allemaal mogelijk te maken, zijn er natuurlijk ook liefhebbers nodig die een 3-gangenmenu willen klaarmaken en serveren. Hiervoor krijgt U dan natuurlijk een vergoeding van het ingelegde geld van de eetduo’s.  Deze duo’s koken op één Handels adres en kunnen 6 gasten per gang ontvangen. Gezelligheid alom want er schuiven 18 verschillende dorpsgenoten aan.

 Groetjes Bart, Boni, Hanneke, Eddy, Leo en Pauly

Opgeven?    ( als eter kun je je ook als enkeling opgeven)