Bulshift

Dit najaar in de bron

Datum: 5 November
Aanvang: 20.30 u
Locatie: De Bron

Zoals jullie misschien wel hebben gehoord heeft een werkgroep contact opgenomen met Bullshift. Een selecte groep Handelnaren heeft al een eerste kennismaking gehad. Deze is zeer positief ontvangen en we willen daar dan ook een vervolg aan geven. Graag willen we iedereen informatie geven over Bullshift. In het najaar gaan we weer een bijeenkomst plannen.

Mensen helpen om de Bullshift te maken: dat is wat wij doen. We zijn er voor iedereen die vastloopt door belemmerend patroonmatig gedrag en dit wil doorbreken. Soms is een schouderklop genoeg, soms een marathon. Samen verslaan we de chaos!

In beweging om de boel te shiften

Wanneer je bij ons binnenstapt, zijn we er meteen voor je. Of je nu vastloopt door een verslaving aan alcohol of drugs, of aan werken, piekeren, eten, gamen of iets anders: we weten wat je doormaakt en staan naast je wanneer jij de strijd aangaat.  Je hoeft geen afspraak te maken, we zijn er meteen voor je. We weten dat het moment dat jij hulp zoekt, het moment is dat je die nodig hebt.

Met beweging als metafoor voor het leven, leer je belemmerende patronen te herkennen en doorbreken. Onze ervaringsdeskundigen en (sport)coaches staan daarbij naast je.

Vragen?
Bullshift is er!

Of je nu hulp zoekt voor jezelf of een ander: bel, mail of app ons, dan laten wij snel van ons horen. Je kunt ook het contactformulier invullen of onze locaties in Meierijstad en Maashorst bezoeken.

Website:
www.bullshift.nl

Info@bullshift.nl
Tel: 0413-410 020

Informatie is ook te verkrijgen bij onze dorpsondersteuner:

Marieke van de Kleijn
Tel: 06-14871257
Email: dorpsondersteuner.handel@gmail.com