Huurdersdag

Organiseert een Huurdersdag
op 12 oktober in Handel:
Dorpshuis de Bron
van 13.30 – 17.00 u

Alle huidige én toekomstige huurders van Goed Wonen Gemert en belangstellenden uit Handel en Elsendorp zijn van harte welkom. Eerdere Huurdersdagen in Gemert (2018) en Bakel (2022) waren een groot succes. Daarom nodigen wij u graag uit voor deze informatieve middag. Laten we er samen een geslaagde dag van maken!

Informatie over energie, budget en wonen

Middag is ook interessant voor jongeren die op uitvliegen staan en een woning zoeken: Goed Wonen kan jullie daarbij adviseren over het pad dat je moet bewandelen en wat hun toekomstige plannen zijn 

Verder is er deze dag veel informatie te horen over:
Energie (besparen),
Wooniezie.nl (de website voor woningzoekenden),
Zorg & WMO (door Zorg Collectief Gemert), verteld door de mensen die daar alles vanaf weten.
Bij de stands van Goed Wonen, de Woonbond en EnergieHuis Slim Wonen beantwoorden medewerkers al uw (persoonlijke) vragen over fijn, duurzaam en veilig wonen, bijv. over isolatie, zonnepanelen, verduurzaming van uw woning (door u zelf of door Goed Wonen) of nieuwbouwplannen.
Kortom, een middag die in het teken staat van de huurder van Goed Wonen Gemert.

Huurdersbelang is er voor de huurders van Goed Wonen

Als Stichting Huurdersbelang zetten wij ons in voor uw belangen op het gebied van huren en wonen. Onze vrijwilligers, die zelf ook bij Goed Wonen huren, staan voor u klaar. Huurdersbelang is een onafhankelijke partij en overlegt regelmatig met Goed Wonen en andere betrokkenen. Tijdens de Huurdersdag willen we u graag vertellen en laten zien wat we zoal doen.

Komt u ook naar de Huurdersdag?

Er zijn genoeg redenen om zaterdag 12 oktober tussen 13:30 en 17:00 uur naar Dorpshuis de Bron in Handel te komen. De koffie en thee staan voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze website: www.hbgb.nl