Aanmelden voor Kijk in de Wijk op 13 september in Handel

Na de zomer gaan we op wijkschouw in Handel. Op 13 september om 18.30 uur start het rondje bij de Onze Lieve Vrouwe kerk. Handelnaren die mee willen lopen kunnen zich inschrijven tot en met 4 september. Ook als je geen onderwerp aanmeldt ben je welkom om mee te lopen.
Tijdens een wijkschouw lopen we samen met inwoners door het dorp om plekken te zien waar iets beter kan of juist locaties die al een succes zijn. De route is afhankelijk van de aangemelde onderwerpen, zoals verkeerssituaties, openbaar groen of speelgelegenheden. Daarbij gaat het niet om persoonlijke meldingen maar thema’s die de hele buurt aangaan. Wil je zelf een melding kwijt? Maak dan een melding op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’.
Aanmelden
De inschrijftermijn is vanwege de zomervakantie al geopend. Op www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk kun je onderwerpen aanmelden. Mailen kan ook naar kijkindewijk@gemert-bakel.nl of bel ons op 378 500. Vermeld hierbij dan duidelijk het onderwerp en de locatie die je wilt laten zien. De volgende een laatste Kijk in de Wijk is op 27 september in Milheeze. Informatie daarover volgt later.