Rectificatie ! Intocht sinterklaas 21 November

Rectificatie!
(Het bericht in de Handelse Courant komt hiermee te vervallen)

Hallo lieve kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s,

De intocht op 21 november kan helaas niet doorgaan met een gezamenlijk samenzijn in de Bron. Dus heeft Sinterklaas een alternatief bedacht. Hij komt op een ludieke manier met zijn pieten door Handel en zal op 7 plaatsen even stil staan waar alle kinderen dan even bij de Sint kunnen komen. Om te voorkomen dat er te veel mensen op 1 plaats komen willen we vragen om maar op 1 plaats de Sint te komen bezoeken.

De plekken waar we stil staan zijn:

12.45 uur kruising pater Petrusstraat/Heereveldseweg/Strijbosscheweg

13.15 uur speelweide

13.45 uur Verreheide (bij nr 50 )

14.30 uur Boskant (bij nr 15 )

14.55 uur Mariahofke

15.15 uur Versantvoort

15.45 uur Kalkhoven

16.15 uur Oude Kluis

De huisbezoeken aan gezinnen zullen dit jaar (net als vorig jaar) online plaatsvinden op 27 en 28 november. Wil je je gezin hiervoor aanmelden dan kan dit via sinterklaas_handel@hotmail.com  onder vermelding van de naam en leeftijd van kind of kinderen en telefoonnummer.  De kosten hiervoor bedragen €10,-.
Dit kan tot 20 november!

Op 5 december gaan de Pieten tussen 14 en 16 uur de straat op. Buurtverenigingen die graag Pieten willen ontvangen kunnen hiervoor contact opnemen via sinterklaas_handel@hotmail.com
Om dit alles financieel mogelijk te maken zal er binnenkort door de verschillende buurtverenigingen gecollecteerd worden voor het Sinterklaascomité.

Voor meer info kunt u ons altijd mailen.

Sinterklaascomité Handel.