Sponsorwandeltocht KC De Havelt donderdagmiddag 21 oktober

Donderdagmiddag 21 oktober gaan de kinderen van de Havelt weer op pad voor een goed doel.

Dit jaar hebben we gekozen voor de organisatie MOET in Malawi.
MOET staat voor Mangochi Orphans Education and Training.
De oprichter van deze school is Patterson Majonanga en hij zorgt voor een breed en tevens ecologisch aanbod op de school. Zijn zoon Patron is mede beheerder en is momenteel in Handel. Ebe Biemans heeft in 2019-2020 vrijwilligerswerk gedaan bij MOET en heeft een diepe vriendschap overgehouden aan deze ervaring. De school is afhankelijk van donateurs en momenteel is hun aggregaat stuk. Een mooi doel om geld voor op te halen vonden wij. Vooral omdat we weten dat het geld rechtstreeks terecht komt bij de school via Patron en zijn vader en zij ook altijd de aangekochte spullen moeten verantwoorden bij sponsoren. Wij zijn er van verzekerd dat het geld in goede handen komt zonder tussenpersonen.

Patron en Ebe zullen woensdagochtend 13 oktober komen vertellen over de school in Malawi zodat onze kinderen weten waarvoor ze lopen en geld ophalen.

Vanaf woensdag kunnen de kinderen van de Havelt dus bij u langskomen voor een donatie. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw bedrage namens,

Team en oudervereniging De Havelt

Patron en Ebe namens MOET Malawi.