Sponsorloop voor het goede doel MOET in Malawi

Hallo,

Donderdag 21 oktober hebben wij met alle kinderen van de Havelt de sponsorloop gehouden voor het goede doel MOET in Malawi. Ondanks dat het weer niet echt mee zat, hebben we een fantastische dag gehad; kinderen van groep 5 t/m 8 hebben in de ochtend, voordat het ging regenen, een mooie route door de Handelse bossen gewandeld en de kinderen van groep 1 t/m 4 een parcours afgelegd in de gymzaal. Heel fanatiek renden de kinderen hun kaart vol. Onder toeziend oog van alle kinderen, leerkrachten en hulpouders hebben we de cheque met een hoog bedrag overhandigd aan Patron van de MOET school uit Malawi. Hij was er natuurlijk ontzettend blij mee en zodra het geld besteed is aan de nieuwe aggregaat worden we daarvan op de hoogte gebracht.

Namens team de Havelt, de oudervereniging en Patron van stichting MOET danken wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit goede doel.