Woningbouw op locatie Oude Bron

Benieuwd? Kom op woensdag 27 maart vanaf 20.30 uur luisteren en kijken naar de plannen.

 

Het is zover: het stedenbouwkundig plan van locatie de Oude Bron in Handel is vastgesteld. Samen met ontwikkelaar BL Huisvesting presenteren we het plan tijdens het dorpsoverleg in Handel.

Het bouwplan telt 17 woningen verdeeld over drie gebouwen. Tien appartementen, een blok van vier woningen en een blok van drie woningen. Tijdens het dorpsoverleg komt vanaf 20.30 uur het plan voor de Oude Bron aan bod met een schetsontwerp en een toelichting op de woningtypen. Met vragen daarover kun je terecht bij BL Huisvesting(externe link). Heb je vragen over het proces dan kun je terecht bij projectleider Arthur Rijken, via (0492) 378 500.

De bijeenkomst van het dorpsoverleg is in Dorpshuis De Bron, Lieve Vrouwenstraat 60 in Handel.