Goede doelen week

In April is het weer :
GOEDE DOELEN WEEK HANDEL
Wat houdt dit ook alweer in? Negen landelijke collectes waarvoor al jaren in Handel gecollecteerd wordt, hebben we gebundeld. We komen nu dus één keer aan de deur in plaats van 9 keer.

De deelnemende Goede Doelen zijn:
Alzheimer Nederland, Hartstichting, Nierstichting, KWF kankerbestrijding, Vastenactie Gemert-Bakel, Nederlandse brandwonden stichting, Reumafonds, Amnesty International en het Longfonds. Vanaf7 april ontvangt u een envelop met het logo van de Goede Doelen Week.
In de envelop zit een brief met de uitleg van de Goede Doelen Week en de invullijst met de goede doelen die deelnemen. Achter ieder goed doel noteert u het bedrag dat u wilt geven.
Wilt u uw gift niet verdelen, dan kunt u ook een totaal bedrag invullen en in de envelop doen, dan wordt het bedrag over alle deelnemende doelen gelijk verdeeld.

Nadat u alles bij elkaar opgeteld heeft kunt u het totaalbedrag contant in de envelop doen met de invullijst.
Zorg dat de envelop goed dicht geplakt is. U hoeft geen naam te zetten op de lijst of envelop, uw bijdrage blijft anoniem!
Op woensdag 10 april en donderdag 11 april komen twee vrijwilligers met identiteitspas tussen 18.00 uur en 20.00 uur de envelop bij u ophalen.
WILT U ZORGEN DAT DE ENVELOP VOOR ONS KLAAR LIGT?

Bent u beide avonden niet thuis, dan kunt u uw envelop op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april inleveren bij de Pryma Supermarkt van JL. van Eldonk, tijdens de openingstijden van de supermarkt.
vrijdag 12 april tot 19.00 uur en op zaterdag 13 april tot 16 uur.
Waar we u nog op willen attenderen is, dat de plaatselijke verenigingen uit Handel hun eigen acties blijven houden. Dat hebben we in goed overleg met elkaar besproken.
We willen het Dorpsoverleg, de Bron, de Havelt en de RABO bank hartelijk bedanken voor hun ondersteuning bij de organisatie en beschikbaar stellen van de ruimte, koffie en thee en een attentie voor de vrijwilligers.

We hopen dat ook dit jaar de gezamenlijke collecte naar ieders tevredenheid zal verlopen.
Bedenk dat alle goede doelen uw steun hard nodig hebben. Wij zorgen dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt en houden u op de hoogte van het resultaat!

Alvast hartelijk dank namens de goede doelen.
Namens de organisatoren van GOEDE DOELEN WEEK HANDEL,
Dimph van Duijnhoven, Marianne van de Kerkhof, Marja van Hout, Annie Opsteen, Wim Raaymakers, Cia van Kaathoven, Anne van Hout, Chris Rijkers en Eline Kuipers.