Gerben van Boxtel nieuwe directeur De Havelt

EVEN VOORSTELLEN….

De vakantie zit erop! Na een hele warme zomervakantie hebben wij weer veel zin om te starten met het nieuwe schooljaar. We heten hierbij iedereen van harte welkom op De Havelt. Speciaal natuurlijk aan alle nieuwe kinderen en hun ouders.

Voor mij persoonlijk wordt het zeker een heel speciaal jaar, omdat ik na 17 jaar werkzaam te zijn geweest op Octopus in Boekel nu de eervolle taak krijg verder vorm te geven aan Kindercentrum De Havelt. Inmiddels ben ik zeer enthousiast aan dit avontuur begonnen en ontdek elke dag weer wat meer van De Havelt. 
Mijn naam: Gerben van Boxtel, alweer 50 jaar en woonachtig met vriendin Sascha en 4 kinderen in het altijd gezellige Boekel. Naast mijn gezin en werk op De Havelt maak ik graag tijd vrij voor het maken van muziek op de saxofoon en basgitaar, het toeren op de racefiets en het bekijken van sporten met wielen. Denk hierbij aan Max, Jeffrey en Tom. In tegenstelling tot meester Geert ligt mijn voetbalhart niet in het Amsterdamse, maar bij de kampioenen uit Eindhoven.

We hebben op De Havelt inmiddels een fijne en leuke start gemaakt met de kinderen en enthousiast alle vakantieverhalen van hen ontvangen. Dit jaar duiken wij als team een studietraject in waarbij we gaan onderzoeken op welke wijze we in de toekomst eigentijds en modern onderwijs willen geven aan onze kinderen.
Inmiddels maken we al gebruik van ‘het wissellokaal’, waarin zowel groepen 1-2 als 3-4 extra instructie krijgen, peuterwerk wordt opgevangen en waar na schooltijd de BSO gebruik van gaat maken. Voorlopig nog met de huidige materialen en meubels, maar wij zijn druk met voorbereidingen voor een nieuwe inrichting. We hopen tijdens de infoavond van 18 september deze nieuwe ruimte te kunnen presenteren.

Namens het team van Kindercentrum De Havelt wens ik alles kinderen. ouders en verzorgers een heel fijn jaar toe. Mochten er ooit vragen, dan wel opmerkingen zijn, schroom dan zeker niet om binnen te lopen.

Met vriendelijke groet,

Gerben van Boxtel


Bron: de Handelse Courant