De Kneut Beachvolleybal toernooi opnieuw een succes

Voor de zevende keer organiseerde vriendengroep De Kneut gisteren het ‘De Kneut beachvolleybal toernooi’ op Waterski & Wakeboard centrum De Rooye Plas. De 200 deelnemers verdeelt over 34 teams streden in twee verschillende competities om de hoogste plaats op het podium. In de Speedo League(mannen en mix competitie) wonnen ‘De Battieboys’ de eerste prijs. Dezelfde prijs werd door ‘Kiss My Ace’ in de Bikini Competitie(vrouwen competitie) gewonnen.

Onder toezicht van vele toeschouwers leek sportief Handel zich prima te vermaken. De humoristische manier van presenteren in combinatie met een prachtige locatie, een (sport)drankje en een goede organisatie zorgt er elk jaar weer voor dat teams uit diverse omliggende dorpen zich begeven naar Handel. Het toernooi werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een beachparty.

De Kneut is een vriendengroep die bij vele bekend staat als een groep die jarenlang de Handelse carnavalsoptocht kleur gaf met prachtige wagens. Maar ook het organiseren van een sportief evenement gaat ze dus prima af. Volgend jaar zal het toernooi opnieuw plaats vinden. De datum ligt ook al vast, dit zal 17 augustus zijn.

Officiële uitslag

Speedo League:
1. De Battieboys
2. Vlug want moet nog kiepe laaien
3. Café Lucky

Bikini Competitie:
1. Kiss My Ace
2. VC De Zeemeerminnen
3. De Zandhappers