Het weer || Belangrijke informatie 

Nieuwbouw Johannes Keizershof

Er worden vijf nieuwe koopwoningen gebouwd in Handel. 

 Het heeft een aantal jaar geduurd voordat het zover is gekomen. Eerdere plannen van ontwikkelaars werden steeds opnieuw weer afgeblazen omdat er te weinig woningen zouden zijn verkocht.
“Wij hebben het hierdoor wel moeilijker gehad”, aldus Gerrit van Bouwbedrijf Raaijmakers. “Het vertrouwen van de geïnteresseerde kandidaten was weg. Er zijn eerder toezeggingen gedaan dat er gebouwd zou gaan worden, maar de plannen gingen steeds niet door omdat er te weinig woningen zouden zijn verkocht. We moesten het vertrouwen van de mensen weer winnen dat wij wel onze afspraken nakomen. Het heeft daarom toch wel een half jaar geduurd voordat alle woningen verkocht waren.”

Nu is het dan zover. Er worden vijf nieuwe, betaalbare en multifunctionele woningen gebouwd in Handel; een blok van drie en een tweekapper. De huizen kunnen zowel als starterswoning dan als seniorenwoning worden ingedeeld. Vorige week werd officieel de grondovereenkomst getekend tussen de gemeente Gemert-Bakel en Bouwbedrijf Raaijmakers zodat na de vakantie met de bouw van woningen aan de Johannes Keizershof te Handel kan worden gestart. De huizen zijn allemaal verkocht en de eerste is naar verwachting in december klaar.

 Bron: weekblad voor Gemert-Bakel